Salaris Online

Het voeren van de salarisadministratie vereist tijd, de nodige inspanning en actuele kennis van zaken. Uitbesteden is een oplossing, maar dat is vaak kostbaar en gaat vaak ook ten kosten van de eigen controle en het overzicht. Met Salaris Online haalt u een voordelige en flexibele oplossing in huis, die u werk uit handen neemt en waarmee u altijd inzicht heeft in de salaris- en personeelsadministratie van uw onderneming. Salaris Online maakt gebruik van de salarissoftware van Exact. Wij zorgen ervoor dat uw salarisadministratie correct, tijdig en betrouwbaar geregeld is.

Eenvoudig

Salaris Online werkt eenvoudig. U kunt vanaf uw werkplek of thuis de administratie bijhouden, op elke computer met een internetaansluiting. Voortaan kunt u de gehele salaris- en personeelsadministratie online beheren. Denk hierbij aan het invoeren van nieuwe personeelsleden, het beter- of ziekmelden van een personeelslid, een salarisverhoging doorvoeren en de vervolgens gewijzigde grondslagen doorgeven aan de verzekeringsmaatschappijen en pensioenfondsen en een kopie van de laatste loonstrook raadplegen. Het kan bijna niet eenvoudiger.

Digitaal personeelsdossier

Met Salaris Online krijgt u ook de beschikking over een digitaal personeelsdossier. Hier kunt u zowel de door de Belastingdienst verplichte documenten opslaan (denk aan kopie paspoort, loonbelastingverklaring e.d.) maar ook beoordelingsformulieren, leasecontracten etc. Voor deze en andere functionaliteiten (bijvoorbeeld verlofregistratie en ziekteregistratie) betaalt u bij ons niets extra’s.

Voorkom verrassingen

Wij bieden u een drietal pakketten aan, zodat u zelf kunt kiezen in hoeverre u wilt zorgdragen voor de salaris- en personeelsadministratie. U betaalt bij ons een vast bedrag per medewerker voor een compleet online salaris- en personeelssysteem.

Meer informatie?

Wilt meer informatie over Salaris Online, heeft u vragen of wilt u een vrijblijvende offerte ontvangen? Neem dan contact op met Monique Karijokromo. Download hier een uitgebreide beschrijving van Salaris Online.

 

terug