Adviseurs met een persoonlijke touch

Elk ondernemersvraagstuk houdt verband met uiteenlopende wet- en regelgeving. Wij kijken daarom over de grenzen van onze specifieke vakkennis en behandelen de vraagstukken van onze klanten multidisciplinair.

Deze aanpak biedt u als klant de zekerheid dat uw dossier bij meer dan één adviseur bekend is en bewaakt wordt. Met onze klanten hebben wij bovendien een persoonlijke band. Wij willen u en uw specifieke situatie graag in detail leren kennen en blijven ook daarna graag structureel op de hoogte.

Ook binnen ons kantoor gaan wij persoonlijk met elkaar om. Er heerst een collegiale, no-nonsense en informele werksfeer. En wij zijn maatschappelijk betrokken. In dat kader zijn wij als kantoor ook verbonden aan een Stichting die de stimulering van diversiteit in het bedrijfsleven als doel heeft. Dit initiatief ondersteunen wij van harte.

Onze cliënten

Wij mogen (vermogende) particulieren, artiesten, reclamebureaus, IT-bedrijven, internetbedrijven, webshops, retailers, ondernemers in de geestelijke gezondheidszorg, maatschappelijk georiënteerde ondernemingen, goede doelen stichtingen, opleidingsinstituten en internationaal opererende bedrijven tot onze klantenkring rekenen. En daar zijn we trots op.

 

terug